top of page
istockphoto-1306143796-612x612.jpg

Tanden laten bleken bij Brightsmile: hoe ziet een eerste behandeling eruit?

Als je jouw tanden wilt laten bleken bij Brightsmile, hoe gaat een eerste behandeling dan in zijn werk? Moet je ergens rekening mee houden? Zie je direct resultaat na een eerste bleekbehandeling en hoe verloopt een kennismakingsgesprek?

 

Deze zorgen nemen we graag bij je weg. Het witter laten maken van je tanden is vooral een leuke en pijnloze ervaring. Terwijl jij ontspannen plaatsneemt in één van onze comfortabele behandelstoelen, zorgen wij voor dat een prachtige stralende glimlach.

 

Brightsmile behandelingswijze bij het bleken van tanden

 

Stap 1. Maak een keuze uit één van onze bleekbehandelingen

 

Als je jouw tanden op een 100% veilige manier witter wilt laten maken bij Brightsmile, heb je de keuze uit een flink aantal behandelingen. Zoals een Bronze, Silver, Gold Smile of Platinum Smile pakket. De keuze die je maakt is afhankelijk van jouw wensen én de verkleuring van jouw tanden. Op onze website lees je precies uit hoeveel bleekbehandelingen de pakketten bestaan. Wij kunnen je tanden tot wel 16 tinten witter maken! Natuurlijk op een geheel veilige en pijnloze manier met non-peroxide bleekgel.

 

Stap 2. Online een afspraak maken voor tanden bleken

 

Wanneer jij je niet langer wilt storen aan verkleurde of gele tanden, kun je jouw tanden witter laten maken door een gespecialiseerde salon. Je moet dus eerst een afspraak maken voor de gewenste bleekbehandeling. Bij Brightsmile kun je eenvoudig en snel online een afspraak maken voor tandenbleken. Het reserveringssysteem is gekoppeld aan onze pakketten.

 

Deze vind je terug op onze website. Als je bijvoorbeeld kiest voor onze Platinum Smile behandeling, klik je bij het pakket op reserveren. Je kunt direct een gewenste datum en locatie doorgeven. Zoals bijvoorbeeld Gent of Sint-Niklaas. Vul vervolgens je contactgegevens in en klik op boeken. Jouw eerste afspraak voor tandenbleken is gemaakt!

 

Stap 3. Ontvangst, kennismaking en kleurmeting op de eerste afspraak

 

Op de dag van jouw afspraak word je natuurlijk hartelijk ontvangen door de medewerkers van Brightsmile. We beginnen met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek beantwoorden we jouw vragen, maar luisteren we ook naar jouw wensen. Uiteraard mag je van ons ook een advies verwachten. Ook starten we de kleurmeting. Je weet dus precies hoe wit jouw tanden worden.

 

Stap 4. Start van de behandeling

 

Je neemt plaats in onze comfortabele stoelen. Onze gecertificeerde professionals beginnen met het klaarzetten van de benodigde producten voor tanden bleken. Dat is onze peroxidevrije bleekgel en een spreider waarmee we jouw tanden bloot leggen. Vervolgens wordt het non-peroxide bleekmiddel aangebracht op jouw tanden. Daarna plaatsen wij een krachtige LED-lamp op veilige afstand van jouw tanden.

 

Dit speciale licht activeert de actieve bestanddelen in onze 100% natuurlijke bleekgel. Je hoeft nu alleen maar te ontspannen. Met in in jouw achterhoofd natuurlijk stralend witte tanden die je straks vol trots aan iedereen kunt laten zien. Afhankelijk van de gekozen bleekbehandeling wordt dit proces een aantal keren herhaald.

 

Stap 5. Nazorg na de eerste tandenbleekbehandeling

 

Zodra de sessies voor het bleken van jouw tanden zijn afgerond, is het resultaat direct zichtbaar. Deze bespreek en bekijk je samen met onze professionele medewerker. Ook wordt er nogmaals een kleurmeting gedaan om te kunnen bepalen of het gewenste resultaat is bereikt. Wil je nog een paar tinten witter? Dan kun je direct een vervolgafspraak maken.

 

Ook de nazorg is belangrijk. Wij voorzien je na jouw eerste behandeling graag van praktische verzorgingstips voor jouw gebleekte tanden. Zo mag je bijvoorbeeld 2 dagen geen voedsel of drank met veel kleurstof nuttigen. Heb je na thuiskomst nog vragen? Brightsmile beantwoord ze graag voor je. Wij voorzien je niet alleen van een stralend witte glimlach, maar natuurlijk ook van een uitstekende service.

 

Achteraf betalen bij tanden bleken: geen-resultaat-geld-terug garantie

 

Bij Brightsmile staan we achter onze werkwijze en producten. Je mag dan ook altijd een zichtbaar resultaat verwachten. Ben je niet tevreden en zie je écht geen kleurverschil met voor de bleekbehandeling? In het geval van aantoonbaar bewijs van geen resultaat bieden wij je een geld-terug garantie. Je krijgt dan nogmaals dezelfde behandeling. Gratis!

 

Heb je jouw eerste bleekbehandeling online geboekt bij Brightsmile in Gent of Sint-Niklaas? Dan betaal je pas nadat jouw tanden zijn gebleekt. Betalen kan bij ons contant. Houd er rekening mee dat tanden bleken niet wordt vergoed door de verzekeraar. Het valt namelijk niet onder medisch noodzakelijke behandelingen. Bij Brightsmile profiteer je wél van aantrekkelijke tarieven. Bij ons kun je jouw tanden al laten bleken vanaf € 49,

bottom of page