top of page
istockphoto-1177667304-612x612.jpg

Wat kost het om je tanden te bleken zonder waterstofperoxide?

Met welke kosten moet je rekening houden als jij je tanden wilt laten bleken zonder het schadelijke waterstofperoxide? Is dit goedkoper of duurder dan een normale bleekbehandeling en zegt dit iets over de kwaliteit? Vragen waar jij natuurlijk een antwoord op wilt als je van plan bent om je tanden witter te laten maken met non-peroxide bleekgel.

 

Wat is het verschil tussen tandenbleken met én zonder peroxide?

 

Voordat we je vertellen wat het kost om je tanden te laten bleken met veilig non-peroxide bleekgel, is het goed om te weten waarin deze behandeling verschilt met die van een tandarts. Een mondhygiënist of een tandarts mag bleken met waterstofperoxide tot 6%.

 

Deze stof heeft blekende eigenschappen, maar kan tevens behoorlijke gebitsschade veroorzaken. Als jij je tanden laat bleken met non-peroxide bleekmiddel, dan doe je dit 100% veilig. De bleekgel bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen peroxide.

 

De prijzen van tanden bleken met waterstofperoxide

 

Als jij graag witte tanden wilt met behulp van waterstofperoxide, dan moet je rekening houden met behoorlijke prijzen. Dat komt omdat deze bleekbehandelingen alleen uitgevoerd mogen worden door tandartsen. Ook de mondhygiënist mag bleken met peroxide, mits dat gebeurt onder supervisie van een tandarts. Het bleken gebeurd met een zogeheten lepel.

 

Dit is een bitje van zacht siliconen dat de tandarts op basis van een afdruk van jouw gebit maakt. Het bleekmiddel met peroxide krijg je mee naar huis. Het resultaat is na ongeveer 3 weken zichtbaar. De prijzen van deze bleekbehandelingen zijn fors. Houd rekening met een behoorlijke uitgave, want prijzen tussen de € 350 en € 500 zijn geen uitzondering.

 

Wat kost tanden bleken met non-peroxide bij Brightsmile?

 

Als je jouw tanden op een veilige manier witter wilt laten maken met non-peroxide, dan liggen de prijzen een stuk lager. Bij Brightsmile kun je jouw tanden namelijk al laten bleken vanaf € 49,99. Bleken zonder peroxide is dus goedkoper dan met waterstofperoxide.

 

Natuurlijk doet dit niets af aan de kwaliteit van de bleekbehandelingen of het resultaat.

Sterker nog, voor veel minder geld kun je jouw tanden pijnloos en 100% veilig tot wel 16 tinten witter laten maken. Ben je benieuwd wat het kost om je tanden te laten bleken met non-peroxide bij Brightsmile? Hieronder zie je alle verschillende prijzen op een rij.

 

Bronze Smile € 49,99

 

De Bronze Smile bleekbehandeling van Brightsmile is heel geschikt voor mensen die hun tanden al eens hebben laten bleken met non-peroxide. Je kunt deze sessie zien als een touch-up of onderhoudsbehandeling voor jouw witte tanden. Zo kun je dus nog langer genieten van een prachtig resultaat. Deze behandeling kost slechts € 49,99.

 

Silver Smile € 79,99

 

De prijs voor de Silver Smile bleekbehandeling van Brightsmile is laag. Mede omdat we natuurlijk witte tanden die tot ongeveer 6 tinten witter worden voor iedereen mogelijk willen maken. Deze bleekbehandeling kun je ook gebruiken als onderhoudsbehandeling. De prijs van ons Silver Smile pakket bedraagt € 79,99 en heeft een behandelingsduur van 125 min.

 

Gold Smile € 99,99

 

Met de Gold Smile behandeling kun je jouw tanden tot wel 10 tinten witter laten maken voor een goedkope prijs. Deze bleekbehandeling van Brightsmile maakt je tanden prachtig wit. Ook wanneer je tanden verkleurd zijn of geel zijn geworden door bijvoorbeeld roken. Voor de lage prijs van slechts € 99,99 laat je jouw tanden 100% veilig bleken met non-peroxide.

 

Platinum Smile € 149,99

 

De prijs voor de Platinum Smile bleekbehandeling van Brightsmile bedraagt € 149,99. De sessies worden verdeeld over 2 dagen. Jouw tanden worden tot wel 16 tinten witter. Voor dit kleine bedrag ontvang je een stralend wit gebit waar je lang plezier van zult hebben. De bleekbehandeling is ook geschikt voor sterk verkleurde tanden door bijvoorbeeld nicotine.

 

Goedkoop je tanden laten bleken op een veilige en pijnloze manier

 

Wil jij jouw tanden goedkoop laten bleken op een 100% veilige manier? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Brightsmile in Gent of Sint Niklaas. Dat kan online via onze website. Kies de behandeling die je wenst en betaal pas achteraf. Wij willen namelijk dat je helemaal tevreden bent met het resultaat. Brightsmile bleekt met veilig en 100% natuurlijk non-peroxide bleekmiddel. Dat betekent witte tanden voor een lage prijs.

bottom of page