top of page
istockphoto-498836966-612x612 (1).jpg

Redenen om je tanden op een veilige manier te laten bleken 

Natuurlijk hoef jij niet direct een reden te hebben om je tanden te laten bleken. Je kunt een stralend witte glimlach ook gewoon heel mooi vinden. Daar geven we je helemaal gelijk in. Toch zijn er nog meer redenen waarom mensen hun tanden graag witter willen laten maken.

 

We hebben de 5 meest voorkomende aanleidingen voor je op een rij gezet. Zit die van jou er niet tussen? Bij Brightsmile kun je jouw tanden ook veilig laten bleken zonder dat je daar een speciale reden voor hebt. Natuurlijk zijn onze bleekbehandelingen pijnloos en risicoloos.

 

De 5 meest voorkomende situaties waarin mensen hun tanden witter laten maken

 

Er komt een moment in je leven dat de kleur van je tanden je meer gaan opvallen. Misschien zijn de door de jaren heen wat meer verkleurd of zelfs geel geworden. Er zijn ook andere specifieke redenen die mensen aangrijpen om hun tanden witter te laten maken.

 

1. Verkleurde tanden door eerder medicijngebruik

 

Voor veel mensen is het verkleuren van de tanden een reden om ze witter te laten maken. Bijvoorbeeld doordat ze vroeger bepaalde medicatie hebben gebruikt. Sommige medicijnen maken de tanden geler zonder dat je hier iets aan kunt doen. Je tanden laten bleken op een 100% veilige manier is dan een prima optie. Dat kan tot wel 16 tinten lichter.

 

2. Gele tanden na het stoppen met roken

 

Ben je onlangs gestopt met roken? Gefeliciteerd! Het enige waar je nu mogelijk nog mee af wilt rekenen zijn gele tanden. De nicotine in een sigaret heeft jouw tanden verkleurd. Zeker wanneer je altijd veel hebt gerookt. Om nooit meer herinnerd te hoeven worden aan deze periode, is het laten bleken van je gebit een aanrader. De professionals van Brightsmile helpen je graag bij het kiezen van de juiste bleekbehandeling voor gele tanden door roken. Daardoor ga je altijd met een stralende glimlach én witte tanden de deur uit.

 

3. Bruiloft of trouwerij

 

Als je binnenkort gaat trouwen wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Niet alleen voor jezelf en jullie gasten, maar ook voor de trouwreportage die wordt gemaakt. Er is namelijk niets zo vervelend dan mooie foto’s die voor jouw gevoel worden verpest door verkleurde tanden. Wil je een stralend wit gebit dat past bij jouw trouwjurk of trouwpak? Maak dan direct een afspraak bij Brightsmile voor het bleken van je tanden met non-peroxide bleekgel.

 

4. Laag zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen

 

Een laag zelfbeeld hebben of weinig zelfvertrouwen is vooral vervelend voor jezelf. Je bent onzeker over je uiterlijk en ook jouw tanden kunnen daarin een rol spelen. Misschien zijn ze wat geler geworden in de loop van de jaren, of zijn er verkleuringen zichtbaar. Daardoor durf je misschien niet meer zo goed te lachen in gezelschap, of vermijd je sociaal contact helemaal. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Door je tanden te laten bleken op een veilige en pijnloze manier krijg je meer zelfvertrouwen en zit je gewoonweg lekkerder in je vel.

 

5. Publieke carrière

 

Ook mensen met een publieke carrière laten hun tanden witter maken. Bijvoorbeeld als je werkt als verslaggever of journalist en regelmatig een gesprek aangaat met betrokkenen. Dat geldt natuurlijk ook voor gastvrouwen, modellen, acteurs, zangers en zangeressen. Witte tanden zien er verzorgd uit en geven je het zelfvertrouwen dat je nodig hebt.

 

Wil jij ook natuurlijk witte tanden en een stralende glimlach?

 

Het laten bleken van je tanden doe je natuurlijk vooral omdat je dit zelf graag wilt. Een specifieke reden heb je daarvoor eigenlijk niet nodig. Voordat je zomaar een salon binnenstapt is het belangrijk om te vragen met welke middelen er gebleekt wordt.

 

Je tanden laten bleken met waterstofperoxide raden we dan ook ten zeerste af. Dit kan je gebit en tandvlees beschadigen. Brightsmile werkt alleen met bleekgels zonder peroxide. Je tanden witter laten maken kan met non-peroxide bleekmiddel op natuurlijke basis ook veilig.

 

Daarnaast zijn onze bleekbehandelingen ook nog eens pijnloos. Je hoeft daarin dus géén concessies te doen. Wil je direct een afspraak maken voor witte tanden? Dat kan bij Brightsmile eenvoudig online in onze vestiging in Gent of Sint Niklaas.

bottom of page